ONARIM GÜÇLENDİRME EĞİTİMİ BAŞLAMA DUYURUSU

Sayın Üyemiz,

Burdur Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Odamıza intikal eden, 27.03.2024 tarihli ve 9080238 sayılı yazısında;

Deprem kuşağında yer alan ülkemizde oluşabilecek doğal afetler sonrasında binalarda bakım, onarım ve güçlendirme konularında eğitim yapılması önem arz etmektedir. Bakanlığımız uzaktan eğitim portalı üzerinden çeşitli meslek kuruluşlarına, belediyelere, üniversitelere, yapı denetim şirketlerine ve kamu kurum/kuruluş personeline verilecek olan asenkron ‘Onarım Güçlendirme Eğitimi' birinci ünitesi başlamıştır. Birinci üniteye ait içerik ekli listede yer almaktadır. Söz konusu eğitim uzaktan eğitim portalı üzerinden verileceğinden eğitim kayıtları ve eğitim içerikleri Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. üzerinden devam edecek olup, İlimiz dahilindeki belediyelere, meslek kuruluşlarına, üniversitelere, yapı denetim kuruluşlarına, meslek odalarına ve kamu kurum/kuruluşları personeline duyurulması istenilmektedir.

Ek: Liste

Kayıt ve Başvuru Linki: https://ebs.csb.gov.tr/kayit

Saygılarımızla

Yararlı Linkler

0 248 234 62 05

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2021 butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.