BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNERT ATIK SAHASI HK.

Burdur Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü 17/09/2019 tarih, 29453191 / 622-304 Sayı ve İnert Atık Sahası konulu yazısı;

İlimizde madencilik faaliyetlerinin çok yoğun olması sebebiyle oluşan İnert maden atıklarının (yalnızca fabrikada kesme işlemlerinden kaynaklanan mermer atıkları ve filtre presten çıkan şlam) görüntü ve çevre kirliliği yaratmaması ve düzenli, kontrol altında depolanabilmesi için Belediyemiz tarafından Burdur ili, Merkez Kışla mahallesinde 95 ton/gün kapasiteli, 50.000 m2 yüzölçümlü bir alan belirlenmiş olup gerekli izinler alınmıştır.

Belediyemize ait Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama (İnert Atık) Tesisine döküm yapmak isteyen ve odanıza bağlı olup Burdur Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde bulunan Mermer İşletmelerine, sahanın duyurusunun yapılmasını ve döküm izinlerinin verilebilmesi için ek’te bulunan örnek dilekçe ve istediğimiz evraklar ile birlikte Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne başvurabileceklerinin bilgisinin verilmesi hususunda;

Bilgi ve gereğini rica ederim.

Ek 1: Dilekçe

Ek 2: Taahhütname