Eğitim Duyurusu: Satış ve Satış Yönetimi

Bu eğitim, katılımcılara satış alanında temelden ileri düzeye kadar satış sürecinin püf noktalarını ve satış yönetiminin önemli tekniklerini sunmaktadır. Satış yöneticileri ve yönetici adayları için satış ekibi liderliği, performans değerlendirme, hedef belirleme gibi bilinmesi gereken önemli yetkinlikler genel olarak aktarılmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Tarih: 10 Ekim 2019
Saat: 18:45 - 22:00
Yer: Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Eğitim ücretsiz olup, başta üyelerimiz olmak üzere katılmak isteyen herkese açıktır.