ENEREX ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE DÖNÜŞÜMÜ FUARI

Son yıllarda yükselen elektrik maliyetleri; tarım, turizm, endüstri gibi birçok sektörü ve bireysel tüketicileri de derinden etkilemektedir. Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, yüksek enerji maliyetlerini düşürmeye yönelik
27-29 Şubat 2020 tarihinde “ENEREX ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE DÖNÜŞÜMÜ FUARI ”‘nı hayata geçirmeye hazırlanmaktadır.

ENEREX Fuarı, yüksek enerji maliyetlerine çözümler üretmek için son teknolojileri sunan enerji sektörünün önde gelen firmaları ile bireysel ve kurumsal ziyaretçileri, aynı çatı altında buluşturarak müşteri odaklı bir organizasyon hedeflemektedir.

Detaylı Bilgi için: http://www.enerexantalya.com/

Anfaş Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.
“BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR”