KADIN GİRİŞİMCİLER ARAŞTIRMASI ANKET ÇALIŞMASI

EUROCHAMBRES Kadın Girişimciler Ağı (EWN) 2018 yılında Avrupa kadın girişimciliğini desteklemek ve geliştirmek için kurulmuştur. EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı eski üyesi ve Avusturya Federal Ekonomi Odası Başkan Yardımcısı Martha Schultz’un başkanlığını yürüttüğü EUROCHAMBRES EWN, tüm üye ülkelerin ulusal kadın girişimciler ağı üzerinden bir anket düzenleyerek kadın girişimcilerin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerine ulaşmayı planlamaktadır.

Söz konusu ankete internet üzerinden ulaşılabilmektedir.

Türkçe anketin linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjVWV4zMZeCA3Uj_UD8nU_v3RYselyKyTwTvXk14C3r0IPiQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Anketi gün içinde doldurmanızdan ve kurul üyeleriniz ile paylaşmanızdan memnuniyet duyulacaktır.