KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA ODAMIZDA SEMİNER VERİLECEKTİR.

Sayın Üyemiz;

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince;

Yıllık çalışan sayısı 50’den çok veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL’den çok olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumlularına Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri için verilen sürenin 30.06.2020 tarihine,
Yurtdışında yerleşik gerçek ve tüzel kişi sorumlularına Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri için verilen sürenin 30.06.2020 tarihine,

Yıllık çalışan sayısı 50’den az ve yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL’den az olup ana faaliyet konusu özel nitelikli kişisel veri işleme olan gerçek veya tüzel kişi sorumlularına Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri için verilen sürenin 30.09.2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Cezai müeyyideleri yüksek olan Kişisel verilerin Korunması Kanun Kapsamında olan işletmelerimizin mağdur olmaması için Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; İstanbul Merkezli, 75 çalışanı ile hizmet veren AKSAN HUKUK BÜROSU https://www.aksan.av.tr/tr/ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilgili firma yetkilileri 31 Ocak 2020 Cuma Günü 14:00’de Odamız Konferans Salonunda Kişisel verilerin Korunması Kanunu hakkında seminer vereceklerdir.
Arzu eden firmalarımız Aksan Hukuk Bürosu’nun web sitesini incelemek ve referanslarını dikkate almak sureti ile karşılıklı görüşme yapma imkanına da sahip olabileceklerdir.

KVKK noktasında firmanın referans gösterdiği işletmeler;
• Tusaş Motor Sanayi A.Ş. https://www.tei.com.tr
• Alapala Makina Gıda San. ve Tic. A.Ş. https://www.alapala.com/tr/
• Zülfikarlar Holding A.Ş. https://www.zulfikarlar.com.tr
• Kom Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi A.Ş https://www.kom.com.tr
• Rolls-Royce Güç Sistemleri kuruluşu MTU Motor Türbin San. ve Tic. A.Ş. https://www.mtu-solutions.com
• SINKAD MASTIR İÇ VE DIŞ TİC.LTD. ŞTİ. http://www.sinkad.com

ÖNEMLİ NOT : KVKK KAPSAMINDAKİ ÇALIŞMAMIZ SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. İLGİLİ FİRMA İLE İLERİDE YAŞANABİLECEK SORUNLARDAN DOLAYI ODAMIZIN MESUL OLMAYACAĞINI HATIRLATMAK İSTERİZ.