KOSGEB TEMEL DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

KOSGEB Antalya Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan COSME Programı (Avrupa Birliği Projesi) kapsamında KOSGEB Burdur İl Müdürlüğü Eğitim Salonunda 9-10 Ekim 2019 Çarşamba ve Perşembe günü toplam 2 günlük Temel Dış Ticaret Eğitimi verilmesi planlanmaktadır. Eğitime katılım ücretsiz olup kontenjan 40 kişi ile sınırlıdır. Eğitim sonunda her bir katılımcıya Katılım Belgesi verilecektir. Söz konusu eğitime ilişkin içerik ve katılımcı profilini içeren bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Söz konusu eğitime katılmak isteyen işletmelerin katılımcı bilgilerini içeren aşağıdaki tabloyu baz alarak bilgileri 27/09/2019 tarihine kadar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine mail göndermesi rica olunur.

9-10 EKİM KOSGEB BURDUR MÜDÜRLÜĞÜ TEMEL DIŞ TİCARET EĞİTİMİ
İşletme Adı Adresi Telefonu Faaliyet Gösterdiği Sektör Katılacak Personelin Adı Soyadı İşletmedeki Görevi

Eğilim Başlığı: Temel Dış Ticaret Eğitimi
Süre: 12 saat (2 gün)
Eğitim Saatleri: Öğleden önce 09:00- 12:00 - Öğleden sonra 13:30-17:00
Eğitim konu başlıkları:
1. Dış Ticaret Mevzuatı
2. Teslim Şekilleri
3. ihracatta Fiyat, ithalatla Maliyet Hesaplama
4. Ödeme Şekilleri
5. Vesaik
S. Gümrük, Nakliye ve Sigorta Uygulamaları
7. Dahilde İşleme Rejimi
8. İhracatta Devlet Destekleri ve Eximbank Programları
9. Dış Ticaret Sözleşmeleri ve Hukuki işlemler
10. Uluslararası Pazarlama ve Satış

KATILIMCI PROFİLİ: Dış ticaret yapmamış ya da sınırlı dış ticaret deneyimine sahip firmaların sahipleri, üst düzey yöneticileri, ihracat birimi personelleri katılabilirler.

Üyelerimize duyurulur.