EGE MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ TARAFINDAN ÜCRETSİZ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Ege Maden İhracatçıları Birliği tarafından yürütülen “Doğal Taş Madenciliği Sektöründe İş Kazalarını ve Yaralanmaları Önlemek İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Odaklı Faaliyetlerin Geliştirilmesi” isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında doğal taş firmalarının işveren, İSG uzmanları ve çalışanlarına (teknik yönetici, mühendis, ocak çavuşu) ücretsiz İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verilecektir.

Üçüncüsü Burdur’da yapılacak etkinlik, Burdur Grand Özeren Otelde 23-24 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup, eğitim ve çalıştayın programı ekte yer almaktadır. Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlı olup, katılım için bağlantıda yer alan başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız...

Eğitim ve çalıştaydan sorumlu Genel Sekreterlik personeli letişim bilgileri:
Esra Sayın –Şube Müdürü Tel: 0232 488 60 46
Gamze Gül MUNGAN– Proje Asistanı Tel: 0232 488 60 00 – 1214