KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN GOOGLE PLATFORMU HK.

Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB’nin 22.03.2021 tarihli ve 34221550-050.99- 2874 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, KOBİ'lerin dijitalleşmesine yönelik olarak, internetteki varlıklarını oluşturması, müşterilerine farklı dijital kanallar üzerinden satış yapmasının desteklenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla "Küçük İşletmeler İçin Google" projesi başlatılmıştır.

Bu kapsamda TOBB ve Google işbirliğinde "Küçük İşletmeler İçin Google" platformu kullanıma sunulmuştur. Platforma ilişkin detaylı bilgiye https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr/#!/  adresinden erişilebilmektedir. TOBB ve Google işbirliğinde kullanıma sunulan platformda KOBİ'lerin dijital ekonomiye uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesi için gerekli ürün ve çözüm önerileri tek bir platform üzerinden adım adım açıklanmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,