ONLİNE EXPORT AKADEMİ PROGRAMI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda; Ticaret Bakanlığı ve UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. işbirliğinde kadın ve genç girişimcilerin ihracata yönlendirilmesi amacıyla oluşturulan “Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı”, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Nisan ayı itibariyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirildiği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, Tüm KOBİ’lere yönelik 23 Aralık 2020 tarihinde saat 09:30’da Online Export Akademi Programı gerçekleştirileceği iletilmiştir.

Bahse konu etkinlik için kayıt formu https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_zP5PBXu-RQGa3_1L0LKLsg link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız,