Skip to main content

ODAMIZDA BURDUR İL TANITIM VE GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamız Meclis Salonunda Burdur İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantılarına devam edildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu başkanlığında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç moderatörlüğündeki toplantıda Burdur'un daha fazla tanıtımı, kültür ve turizm özelliklerinin pekiştirilerek artırılması, il genelindeki turistik merkezlerinin güncellenmesi, daha fazla sayıda turist ve ziyaretçi çekilmesi, kentin doğal, kültürel, tarihi ve turistik merkezlerinin daha geniş tabanlı tanıtılması, sosyoekonomik ve sosyokültürel özellikleri gibi konularda güncellemeler, stratejik çalışmalar ve fikir alışverişlerinde bulunuldu.
 
 
Toplantıya Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Yoran, Genel Sekreterimiz Sedat Öz ve Odamız Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu katıldı. Toplantıya ayrıca Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünden (DKMP) İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden (MAKÜ), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansından (BAKA), Lisinia Doğa Parkından şube müdürleri, yetkili ve temsilciler de katıldı.
 
 
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2021 butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.