Skip to main content

Başkanımız Yusuf Keyik BAGEV Başkan Vekilliğine Seçildi

 
Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Genel Kurulu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Genel Kurula Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan YORAN katılım sağladılar.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK, BAGEV Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkan Vekili seçildi.
 
 
BAGEV Genel Kurulu’na; Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali BAHAR, Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan YORAN, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin SARI, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İŞERİ, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet ÇETİN, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil BÜLBÜL, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin GÜNGÖR, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Onur YALÇINKAYA, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın KURUCU, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Önder SAYIN, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri ÖZEN, Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman KÖKSAL, Antalya Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail CERİTLİ, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa CENGİZ katıldılar.
 
Divan başkanlığına Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İŞERİ, Divan Üyeliklerine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Önder SAYIN ve Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa CENGİZ’in seçildiği genel kurulda vakıf aidat miktarının revizesinin ardından bölgesel ve sektörel sorunlar görüşüldü.
 
Genel Kurulda Vakfın yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimleri de gerçekleşti.
 
BAGEV yönetiminde ATSO, BUTSO, ATB, KUTSO, DTO, ITB ve MATSO yer aldılar.
 
 
Kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısının da yapıldığı günde BAGEV Yönetim Kurulu Başkanlığında ATSO Başkanı Ali BAHAR, Başkan Vekilliğinde Başkanımız Yusuf KEYİK, Muhasip Üyeliğinde ATB Başkan Vekili Halil BÜLBÜL, Yönetim Kurulu Üyeliklerinde KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri ÖZEN, ITB Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai ŞAHİN, MATSO Başkanı Seydi Tahsin GÜNGÖR, DTO Antalya Şubesi Başkanı Ahmet ÇETİN görev aldılar.
 
BAŞKANIMIZ YUSUF KEYİK: "HEDEF BÖLGESEL KALKINMA"
Genel Kurul hakkında değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK, seçilen yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini tebrik etti. Başkanımız Yusuf KEYİK: “Burdur, Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar illerinin ekonomik iş birliği ve bölgesel kalkınmasında payı bulunan Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfımızın önceki döneminde görev yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarımızın başta ilimize olmak üzere Batı Akdeniz Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Vakıf olarak Batı Akdeniz’in kalkınması amaçlı faaliyetlerimiz, plan ve projelerimiz devam edecek” dedi.
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2021 butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.