Skip to main content

Odamız Burdur’un Ekonomik Yapısı ve Vizyonel Öneriler üzerine toplantı düzenledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, perşembe akşamı Odamız Meclis Salonunda, “Burdur’un Ekonomik Yapısı ve Vizyonel Öneriler” hakkında toplantı düzenledi.
Toplantıya Vali Sn. Türker Öksüz, AK Parti Burdur Milletvekili Sn. Mustafa Oğuz, CHP Burdur Milletvekili Sn. İzzet Akbulut’un yanı sıra Yönetim Kurulumuz ve Meclis Kurulu Üyelerimiz katıldılar.
 
 
Toplantıda konuşan Vali Türker Öksüz, kent ekonomisi ve öneriler hakkında: "Bu bir hayal meselesidir. İnsan hayal ettikçe yaşar, hayal ettiğiniz sürece bir hedefe varırsınız. Bizim hayallerimiz var sizin de olduğunu biliyorum. Çok çalışacağız, bunun başka yolu yok. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Herkes bir şeyler yaparsa şehir çok daha iyi noktalara gider diye düşünüyorum. Program için, davet için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Vali Öksüz, Meclis üyelerimize üretim, yatırım, istihdam için davetlerde bulundu. Şehrin kendi dinamiklerinden güçlü bir marka çıkarması gerektiğin vurgulayan Vali Öksüz, "Güçlü bir markamız olması gerekir ve tabi o markanın arkasında da malı değerlenen çiftçi ve daha zenin daha kalkınmış bir Burdur olur diye düşünüyorum. Hepimiz daha dinamik olmak, bugünü yarına bırakmadan daha çok çalışmak zorundayız. Bizlerin ve tüm kamu kurumlarımızın kapısı sizlere sonuna kadar açıktır" şeklinde konuştu.
 
Programda Burdur ekonomisi hakkında güncellemelerde bulunan Başkanımız Yusuf Keyik, "OVP ve beklentileri, finansmana erişim, yatırım, istihdam, üretim; tarım, hayvancılık, doğaltaş sektörü, sanayi, turizm, nüfus artış hızı, MAKÜ- Kent bütünleşmesi, ihracat- ithalat, cari fazla veren il olması, mevcut ve planlanan OSB'ler ve özellikleri, kurulabilecek fabrikaların sektörleri, Burdur gölü, kent merkezinde tek caddeye (Gazi Caddesine) sıkışan sosyoekonomik durumlar, AVM, şehrin coğrafi genişleme yönü, ihtisas OSB'ler, Isparta hava limanına ek uçak seferleri " hakkında ve diğer sosyo ekonomik konularda detaylı açıklamalarda bulunduğu bir sunum yaptı.
 
 
Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve İzzet Akbulut da yaptıkları konuşmalarda gündemlerindeki konuları satır başlarıyla aktararak, Burdur'un kalkınması için siyaset gözetmeyeceklerini belirttiler, çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini dile getirdiler.
Toplantının sonunda soru- cevap bölümünde meclis üyelerimiz yaşadıkları sorunları, talep ve önerilerini kaydettiler.
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2021 butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.