Skip to main content

Vali Sn. Türker ÖKSÜZ, Başkanımız Yusuf KEYİK'e iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Burdur'un güncel ticaret ve sanayi hayatı, ekonomik gelişmeler ve il gündemi konuları ana başlıklarla görüşüldü.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK, Vali ÖKSÜZ'e teşekkürlerini dile getirdi. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hasan Ali DALDAL ve Hüseyin YARDIM, Meclis Başkanımız Ömer ÇELİKER ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hakan YORAN, İzzet GEÇER, Orhan ÇİÇEK, Hurşit ÇETİN ve Barış ULUHAN da hazır bulundular.
 
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2021 butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.