Skip to main content

BUTSO'dan Şeker Spor'a Moral Destek

BUTSO Yön. Kur. Bşk. Yusuf Keyik, Şeker Spor futbolcularına sahada moral destek ziyaretinde bulundu. Kumluca galibiyetini tebrik eden Keyik, Burdur'da futbolun tatlanması için takıma baklava ikramı ve fotoğraf tablosu hediye etti. Burdur Şeker Spor severleri, BUTSO ve Başkan Keyik'e teşekkür eden afiş açtılar.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Şeker Spor futbolcularını sahada ziyaret ederek moral destek verdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan karşılaşmada sağlanan Kumluca galibiyeti için takımı tebrik eden Keyik, antrenman alanında yaptığı ziyarette, futbolcu ve yöneticilere, Burdur'da futbolun tatlanması için baklava ikramında bulundu. Şeker Spor'un geçen haftaki Kumluca Spor deplasman karşılaşmasının sponsorluğunu yapan Başkan Keyik, futbolcuları ve teknik ekibi ziyaret ederek; Isparta Spor karşılaşması öncesinde yapılan antrenman sırasında moral destek verdi, başarılar diledi.

Burdur'un Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) temsilcisi Burdur Şeker Spor, bu hafta oynayacağı Isparta Spor dış saha maçı öncesinde yaptığı son hazırlıklarını tamamladı. Futbolcular ve teknik ekip, maç öncesindeki hazırlık çalışmalarını, Burdur Şeker Fabrikası futbol sahasında gerçekleştirdi. Deplasman giderleri konusunda takıma destek olan ve Isparta maçı için moral ziyaretinde bulunan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, "Burdur, üçüncü ligde oynayan Burdur Spor Kulübü'nü maalesef kaybettikten sonra, sportif faaliyetlerine ara verdi. Ama bu açığı gördüğümüz gibi Şeker Sporumuz doldurmakta ve Burdur'a yeniden spor heyecanı yaşatmaktadır. Bundan dolayı yönetici ve futbolculara ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Yapılmakta olan dokuz haftalık maratonda 4 haftalık galibiyetimiz; İnşallah sporculardan beklentimiz, bu haftaki Isparta Sporla yapılacak karşılaşmadan galibiyetle dönmeleridir. Tabii ki bu bir maçtır, sonuç ne olursa olsun, her durumda bu çocuklarımıza destek vereceğiz" şeklinde konuşarak moral verdi. Burdur Şeker Spor severleri, yapılan maçta, BUTSO ve Başkan Keyik'e teşekkür eden afiş açtılar.

Şeker Spor koordinatörü Osman Çelik de yaptığı konuşmada; "Şeker Spor'un BAL'a katılma sürecinde pek çok zorluklar yaşadığını, lige katılırkenki maddi imkansızlıklar nedeniyle korku içinde olduklarını", ancak Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, destekleriyle bize moral verdi; kendisine ve Odamıza teşekkür ederiz. Bu lige katılışımız, sayın Milletvekilimizin teşvikiyle oldu. Bundan sonra Valilik ve Belediyemizin de destek olmasını bekliyoruz. Gençlerimizden mütevazi bir takım kurduk. Ama kısa sürede başarılarını artırıyorlar. Isparta Maçı bizim için bir derbi demektir; herkesin maçlarımıza gelmesini bekliyoruz.

KEYİK'E HEDİYE
Burdur Şeker Spor Antranörü Özcan Gürol da; Isparta Spor Maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını, maça iyi hazırlandıklarını ve Başkan Keyik'e katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti. Gürol ayrıca; Isparta maçının önemli olduğunu ve bu maçı Başkan Yusuf Keyik'e hediye ettiğini açıkladı. Gürol, herkesi maça davet etti.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.