Vali Tapsız, Dükkanını Erken Aç kahvaltılarını devam ettiriyor

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen esnaf kahvaltılarına katıldı. Tapsız, esnafların sabahın bereketinden yararlanmak için işyerlerini erken saatlerde açmalarını tavsiye etti. Burdur'da düzenli hale getirilen esnaf kahvaltıları havaların ısınmasıyla birlikte tekrar başlatıldı. İlk kahvaltıyı Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği verdi. Tabakhane camii avlusundaki kahvaltıya Vali Süleyman Tapsız, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, daire amirleri, oda başkanları ve esnaflar katıldı. Vali Tapsız, kahvaltının düzenlendiği alana valilikten yürüyerek geldi. Bu arada esnaflara hayırlı işler dileyerek gelen Tapsız, ancak saat 9.00 olmasına rağmen bazı işyerlerinin halen açılmadığını gördüğünü söyledi. Sabahın bereketinden yararlanmak için esnafların çok daha erken kepenk açması gerektiğini söyleyen Vali Tapsız, "Esnafımızı bir araya getiren bu kahvaltılar güzel bir gelenek. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan'ı tebrik ediyorum. Esnaf ve bürokrasiyi bir araya getiren bu uygulamanın devam etmesini ve il geneline yayılmasını diliyorum" dedi.

Başkan Recep Kalkan ise daha önceki yıllarda yaptıkları bu kahvaltıları havaların ısınmasıyla birlikte tekrar başlattıklarını ifade etti. Her hafta farklı bir esnaf grubuyla bir araya gelinileceğinin altını çizen Kalkan, "Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu kahvaltılarla esnaflık ruhunu daha da canlandırmak istiyoruz" diye konuştu.