İSLAM TİCARET VE KALKINMA ODASI (ICCD) BURS PORTALI HK.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza, 08.10.2024 Tarih ve 720-10745 Sayı ile intikal eden yazıda;

Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Yardımcılığını yürüttüğü İslam Ticaret ve Kalkınma Odası (IICD) tarafından, üye devletlerde yaşayan gençlerin kapasitenin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla "ICCD Burs Portalı"nın aktif hale getirildiği ve söz konusu portala https://iccdglobal.com/scholarships/ linkinden ulaşılabileceği bildirilmektedir.
Ayrıca, Portalın her ay yeni burslarla güncelleneceği ve böylece portalın kişisel ve profesyonel gelişim için fırsatlar sunan dinamik bir platform olmasının hedeflendiği aktarılmaktadır.

Konuyla ilgilenebilecek üyelerimize duyurulur.